SKP-wedstrijdweekend 4 5 6 juni; Wij doen mee!

Moderator: Projectbeheerders

Berichtdoor joris weitjens » ma mei 17, 2010 10:55 pm

SKP- terugmeldwedstrijd

SKP Zuidelijke randmeren doet in het eerste weekend van juni 2010 (4, 5 en 6 juni) mee aan de (internationale ) projectspiegel-wedstrijd. Elke gevangen projectspiegel in dat weekend is prijs!

Spelregels

1. Aanmelding niet nodig, je kunt gaan vissen op elke plek die je wilt. Dat mag in Gooimeer, Eemmeer of Nijkerkernauw zijn (Zuidelijke randmeren) (grootste kans) maar je hebt ‘overal’ kans want elke spiegel door ons uitgezet waar ook gevangen telt mee.
2. Fotografeer een in dat weekend gevangen spiegelkarper op de linkerflank (kop van de vis in je rechterhand) en als het even kan detailfoto’s van staartschubben en rugschubbenkam. We hebben enkele (geheime) zekerheden ingebouwd zodat we weten of de vis ook daadwerkelijk in dat weekend zijn gevangen. Bij twijfel beslist de jury.
3. Stuur je (digitale) foto uiterlijk 9 juni naar skp-zrm@chello.nl o.v.v.
Naam vanger:
Naam van het water (eventueel globale aanduiding van de omgeving):
Lengte en gewicht van de spiegel:

4. Degene met de meeste teruggemelde spiegels (die uit ons project moeten komen!) wint. De prijzenpot bevat 250 euro en zal bestaan uit waardebonnen te besteden bij een goede hengelsportzaak.
5. Als we de vis niet kunnen terugvinden in onze archieven sturen we hem door aan de andere projecten die ook meedoen aan deze wedstrijd.

De prijzen ( we zijn nog bezig de prijzenpot te vullen) worden op vrijdagavond 18 juni uitgereikt in het gebouw van de AHV in Amsterdam.

Veel succes en vooral plezier alvast!
joris weitjens Offline

Avatar gebruiker
 
Berichten: 192
Geregistreerd: za nov 22, 2008 11:37 pm

Keer terug naar SKP Zuidelijke Randmeren (2005)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron