Pagina 1 van 1

Bijzondere terugmelding.

BerichtGeplaatst: zo nov 13, 2011 1:23 pm
door jos holla
Ik denk dat wij ook weer een leerzame terugmelding hebben. Zoals je kunt zien groet de staart van deze stakker langzaam maar zeker weer aan, ik heb me er nooit in verdiept of dat kan of niet, maar blijkbaar dus wel. Grappig!!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

BerichtGeplaatst: za dec 10, 2011 12:07 am
door joris weitjens
Het is natuurlijk een jonge vis en dan herstelt dat gemakkelijker. Helemaal goed komt het vrees ik niet meer. op de Hsvog-site zag ik dat deze vis toch al 10 pond weegt. Ruim 6 pond in 1 groeiseizoen aangekomen dus, terwijl je er vanuit mag gaan dat het herstel van die staartlob de nodige energie heeft gekost. Dat is fors.

Wat je ook nog kan bedenken is dat deze vis met toch een behoorlijke verwonding toch de eerste winter na uitzetting heeft overleefd. Ben benieuwd op welk percentage teruggemelde vissen jullie gaan komen.

Joris

BerichtGeplaatst: wo mei 16, 2012 7:37 pm
door jos holla
Weer iets leuks, zoals je op de plankfoto kan zien is de kieuwdeksel van deze vis iets beschadigd, maar op de terugmeldfoto niet meer. Leuk!!

Afbeelding

Afbeelding

BerichtGeplaatst: vr mei 18, 2012 7:31 am
door Dick
Jos dat hersteld allemaal, en zelfs veel ergere beschadigingen bleek na een uitzetting van erg beschadigde Franse vissen destijds op de IJssel.
Dat ze mogelijk in het begin stadium na het uitzetten vatbaarder zijn voor bacteriƫn kan wel eens de reden zijn van de incidentele sterfte na het uitzetten

Re: Bijzondere terugmelding.

BerichtGeplaatst: di okt 09, 2012 7:12 pm
door jos holla
We hebben weer een apart geval: uitgezet met een incomplete staart, teruggevangen met een complete staart ........

Afbeelding