4, 5 en 6 juni 2010 SKP TERUG VANG WEEKEND

Moderator: Projectbeheerders

Berichtdoor Pieter Bas van Duuren » wo apr 28, 2010 6:06 pm

Programma 4, 5 en 6 juni 2010 SKP TERUG VANG WEEKEND

NEDERRIJN / LEK - STUWVAK 0 -

Voor meer informatie even mailen naar: pbvanduuren@gmail.com
Dan krijg je een poster toegezonden met aanvullende informatie.

Elk project doet het anders, dus het is vooral belangrijk om je van te voren aan te melden. Omdat de meeste projecten van te voren iets zullen opsturen wat in beeld moet zijn bij het fotograferen van de vis.

Althans wij zullen op vrijdag iets opsturen wat iedereen kan uitprinten en dat in beeld moet zijn op de foto van elke gemelde vis. Ook van de gevangen schubkarper want als we geen spiegels vangen of er een gelijkspel is dan gaan de prijzen naar de visser met de meeste vissen. Het gaat bij ons niet om het grootste gewicht maar om de meeste terugmeldingen.

Voor iedereen die mee wil vissen, je bent van harte welkom.

Verder moeten wij voor 15:00 uur, zondag 6 juni, alle vangsten binnen moeten hebben. Er kan ook telefonisch worden teruggemeld en met overhandiging van de foto's op zondag om 15:00, hierna volgt de prijsuitreiking.

Denk er aan dat je op STUWVAK 0 wel 20,00 euro inleg moet betalen (voor adoptie van 2 vissen op het stuwvak naar keuze en de prijzenpot) en je van te voren moet zijn aangemeld! De betaling moet uiterlijk op vrijdag 4 juni binnen zijn (kan ook ter plekke). Wel willen we de aanmelding eerder binnen hebben zodat we een goed overzicht houden.

Ook beginnende riviervissers zijn meer dan welkom, er zal op het basiskamp (sluizencomplex Driel) voor de geïnteresseerden een workshop riviervissen zijn. Op het basiskamp is er ook toezicht.

Iedereen mag vrij vissen, doe hier jouw voordeel mee je kunt dus een eigen stek uitzoeken en ook voorvoeren. Denk er wel aan dat er bij het sluizencomplex geen stekken kunnen worden geclaimd. We moeten daar in gezamenlijk overleg ieder een leuk stekkie kunnen vinden, er is ruimte zat.


Groeten,

Pieter Bas van Duuren & Tijmen van der Sande
SKP Nederrijn / Lek Stuwvak 0
Pieter Bas van Duuren Offline

Avatar gebruiker
 
Berichten: 7
Geregistreerd: wo okt 28, 2009 9:20 pm
Woonplaats: Guatemala-stad

Keer terug naar SKP Lek/Nederrijn (2007)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron